Az Ön biztonsága nálunk az 1. helyen áll

A szemműtétek a lehető legnagyobb gondossággal és óvatossággal végzendők, és magas igényeket támasztanak az alkalmazott technológiák, eszközök és anyagok minőségére. A páciensek védelme nálunk az 1. helyen áll.

Sterilizácia operačných nástrojom a operačného príslušenstva

A sebészeti eszközök és tartozékok sterilizálása

A műtő levegőtisztaságának csökkenése olyan problémákat okoz, mint a műtét utáni gyulladások, amelyek növelik a páciens komplikációit. Klinikánkon a légtechnikának és a műtéti eljárások higiéniai szabványainak köszönhetően nem áll fenn az endophthalmitis, vagyis a szem gennyes belső gyulladásának kockázata baktériumok bevitele következtében, amely vakságot is okozhat.

Erről a Doc. Marián Potocký és Dr. Ivo Ďurkovič által elvégzett 40 000 sikeres szürkehályogműtét tanúskodik bármilyen műtét utáni szemfertőzés vagy endophthalmitis nélkül.

A szemészeti klinika kiválasztásakor ezért a műtét árán és folyamatán kívül a műtő higiéniai és sterilitási feltételeiről is érdeklődjön. Ilyen módon is elkerülheti és csökkentheti a beavatkozást követő nem kívánt komplikációkat, rosszabb esetben a vakságot.

Sterilizátor STATIM G4 5000S

STATIM G4 5000S

A biztonságos műtő 3 feltétele:

1. Biztonság – a páciens egyszer használatos ruházata a műtőbe való belépés előtt rendkívül ellenálló anyagból készül, antibakteriális hatású, és allergiások számára is alkalmas.

2. A sebészeti eszközök és tartozékok sterilizálása – klinikánkon a neves kanadai gyártó STATIM márkájú sterilizátorait használjuk. Egyúttal egyszer használatos sebészeti készleteket alkalmazunk, amelyek mindig csak egy páciens esetében kerülnek felhasználásra. A magas fokú sterilitás a gyakorlatban alacsonyabb kockázatot jelent a ruházatból eredő részecskékkel való szennyezésre és a műtétet követő komplikációkra.

3. A műtő légtechnikája – a műtő légkondicionálása, hűtése és fűtése speciális higiéniai igényeket, valamint az antibakteriális szűrők használatára és cseréjére vonatkozó követelményeket teljesít. Műtőink DAIKIN márkájú különleges légtechnikával vannak felszerelve, amely lamináris légáramlást biztosít. Speciális orvosi légtechnikáról van szó, amely minimális sebesség mellett biztosítja a légcserét.

Vzduchotechnika na klinike očnej mikrochirurgie Veni Vidi

A Veni Vidi szemészeti klinika légtechnikája

    LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

    Szívesen megválaszoljuk minden kérdését

    Időpontot a belépő kivizsgálásra, a műtétre és az ellenőrzésekre telefonon, illetve e-mailben vagy elektronikus bejelentkezés formájában kérhet.