Előnyök

10 OK, MIÉRT MINKET VÁLASSZON

 • 1.A legkomplexebb szemészeti klinika Szlovákiában.
 • 2.Professzor-csapat – a legjobb minőség garanciája.
  A szemészcsapat élén doc. MUDr. Marián Potocký, PhD., szemsebész áll, aki világszinten működő szemorvostársaságok aktív tagja, és a mikro-szemsebészet terén a leghosszabb tapasztalatokkal rendelkező orvos Szlovákiában. Az elsők között kezdett Szlovákiában ambuláns mikrosebészeti beavatkozásokat végezni.
 • 3.Pontos diagnosztika
  Klinikánk a legmodernebb diagnosztikai és műtéti technikával van felszerelve. Sok esetben Szlovákia egész területén egyedüliként rendelkezünk a szükséges műszerekkel, aminek köszönhetően komplex kivizsgálást tudunk nyújtani a páciensnek, szemproblémájára pedig komplex megoldást tudunk találni anélkül, hogy előtte diagnosztiai központba kellene elmennie.
 • 4.Legújabb műtéti technikák
  A mikro-szemsebészet legújabb trendjeit fejlesztjük, a páciens számára legbiztonságosabb és legkevésbé megterhelő műtéti eljárásokat részesítjük előnyben. Szlovákiában elsőként Európában azon kevesek közé tartozunk, akik bevezették a MICS – Micro Incision Cataract Surgery 1,8 mm-es szaruhártya-vágáson keresztül végzett szürkehályog műtétet. Klinikánk Szlovákiában és Csehországban egyedüliként rendelkezik a LEICA Microsystems cég által gyártott Proveo 8 mikroszkóppal, melynek köszönhetően sebészeink látása jobb és minőségibb, így a műtéti beavatkozás is rövidebb időt vesz igénybe. Mikrosebész-csapatunk a legjobb világkongresszusok és tanúsítvánnyal rendelkező sebészképzések rendszeres résztvevője.

SZEMMŰTÉT ÖRÖKÖS GARANCIÁVAL

Minden páciens nemcsak a minőségi kezelést, hanem a további ellátást és az egészségi állapota iránti érdeklődést is megérdemli. Ezért a Veni Vidi klinika örökös garanciát nyújt szolgáltatásaira. Önöknek, pácienseinknek fontos tudniuk, hogy munkánkba tökéletes bizalmat fektetünk.

A szemészeti ellátás keretein belül klinikánk működése alatt nem találkoztunk egyetlen lehetséges műtét utáni súlyos komplikációval egyik páciensünknél sem.

Az örökös garancia a következő műtétekre vonatkozik:

 • szürkehályog műtét,
 • fénytörési (dioptria) hiba eltávolítása,
 • keratoconus CXL módszerrel történő kezelése,
 • zöldhályog kezelése,
 • retina megbetegedései.

A SZEMMŰTÉTRE SZÁLLÍTÁS ÉS HAZASZÁLLÍTÁS TELJESEN TÉRÍTÉSMENTESEN!

Nem tudja, hogyan jöjjön el hozzánk? Erre is megtaláltuk a megoldást. A Veni Vidi klinika teljesen ingyenesen elszállítja önt a szemműtétre. Reggel felvesszük önt otthonában, a műtét után pedig hazaszállítjuk.

A belépő kivizsgáláson részletesen tájékoztatjuk önt a szállítással kapcsolatosan. A Veni Vidi klinika recepcióján megbeszéli a felvétel napját, pontos idejét és helyét, a többiről pedig mi gondoskodunk.

TÉRÍTÉSMENTES EBÉDEK

Minden megműtött páciens kap tőlünk egy ebédmenüre szóló utalványt, amit a Veni Vidi klinika közelében található Solo Sole étteremben (Apollo Bussines Center II, Prievozská ulica č. 4/B) válthat be. A páciens bemutatja a Veni Vidi klinika recepcióján kapott, pénzutalványként működő utalványt.

SZEMVIZSGÁLAT BEUTALÓ NÉLKÜL

A mikro-szemsebészeti klinika jóvoltából önnek nem szükséges meglátogatnia körzeti szemorvosát. Pozsonyi specializált rendelőnkben komplex szemkivizsgáláson eshet át, ahonnan közvetlen időpontot kaphat a műtétre.

Mindez beutaló nélkül. A szemészeti szakrendelő ugyanis a mikro-szemsebészeti klinikához tartozik. Egyenesen hozzánk jöhet.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

  Szívesen megválaszoljuk minden kérdését

  Időpontot a belépő kivizsgálásra, a műtétre és az ellenőrzésekre telefonon, illetve e-mailben vagy elektronikus bejelentkezés formájában kérhet.