Előnyök

10 OK, MIÉRT MINKET VÁLASSZON

 • 1.A legkomplexebb szemészeti klinika Szlovákiában.
 • 2.Térítésmentes szürkehályog műtét.
  Nálunk tényleg nem kell félnie a szürkehályog műtéttől. A modern technológiának és sebészeink minőségi munkájának köszönhetően egy fájdalommentes, csak pár percig tartó beavatkozásról van szó.
 • 3.Professzor-csapat – a legjobb minőség garanciája.
  A szemészcsapat élén doc. MUDr. Marián Potocký, PhD., szemsebész áll, aki világszinten működő szemorvostársaságok aktív tagja, és a mikro-szemsebészet terén a leghosszabb tapasztalatokkal rendelkező orvos Szlovákiában. Az elsők között kezdett Szlovákiában ambuláns mikrosebészeti beavatkozásokat végezni.
 • 4.Pontos diagnosztika
  Klinikánk a legmodernebb diagnosztikai és műtéti technikával van felszerelve. Sok esetben Szlovákia egész területén egyedüliként rendelkezünk a szükséges műszerekkel, aminek köszönhetően komplex kivizsgálást tudunk nyújtani a páciensnek, szemproblémájára pedig komplex megoldást tudunk találni anélkül, hogy előtte diagnosztiai központba kellene elmennie.
 • 5.Legújabb műtéti technikák
  A mikro-szemsebészet legújabb trendjeit fejlesztjük, a páciens számára legbiztonságosabb és legkevésbé megterhelő műtéti eljárásokat részesítjük előnyben. Szlovákiában elsőként Európában azon kevesek közé tartozunk, akik bevezették a MICS – Micro Incision Cataract Surgery 1,8 mm-es szaruhártya-vágáson keresztül végzett szürkehályog műtétet. Klinikánk Szlovákiában és Csehországban egyedüliként rendelkezik a LEICA Microsystems cég által gyártott Proveo 8 mikroszkóppal, melynek köszönhetően sebészeink látása jobb és minőségibb, így a műtéti beavatkozás is rövidebb időt vesz igénybe. Mikrosebész-csapatunk a legjobb világkongresszusok és tanúsítvánnyal rendelkező sebészképzések rendszeres résztvevője.

SZEMMŰTÉT ÖRÖKÖS GARANCIÁVAL

Minden páciens nemcsak a minőségi kezelést, hanem a további ellátást és az egészségi állapota iránti érdeklődést is megérdemli. Ezért a Veni Vidi klinika örökös garanciát nyújt szolgáltatásaira. Önöknek, pácienseinknek fontos tudniuk, hogy munkánkba tökéletes bizalmat fektetünk.

A szemészeti ellátás keretein belül klinikánk működése alatt nem találkoztunk egyetlen lehetséges műtét utáni súlyos komplikációval egyik páciensünknél sem.

Az örökös garancia a következő műtétekre vonatkozik:

 • szürkehályog műtét,
 • fénytörési (dioptria) hiba eltávolítása,
 • keratoconus CXL módszerrel történő kezelése,
 • zöldhályog kezelése,
 • retina megbetegedései.

A SZEMMŰTÉTRE SZÁLLÍTÁS ÉS HAZASZÁLLÍTÁS TELJESEN TÉRÍTÉSMENTESEN!

Nem tudja, hogyan jöjjön el hozzánk? Erre is megtaláltuk a megoldást. A Veni Vidi klinika teljesen ingyenesen elszállítja önt a szemműtétre. Reggel felvesszük önt otthonában, a műtét után pedig hazaszállítjuk.

A belépő kivizsgáláson részletesen tájékoztatjuk önt a szállítással kapcsolatosan. A Veni Vidi klinika recepcióján megbeszéli a felvétel napját, pontos idejét és helyét, a többiről pedig mi gondoskodunk.

TÉRÍTÉSMENTES EBÉDEK

Minden megműtött páciens kap tőlünk egy ebédmenüre szóló utalványt, amit a Veni Vidi klinika közelében található Solo Sole étteremben (Apollo Bussines Center II, Prievozská ulica č. 4/B) válthat be. A páciens bemutatja a Veni Vidi klinika recepcióján kapott, pénzutalványként működő utalványt.

SZEMVIZSGÁLAT BEUTALÓ NÉLKÜL

A mikro-szemsebészeti klinika jóvoltából önnek nem szükséges meglátogatnia körzeti szemorvosát. Pozsonyi specializált rendelőnkben komplex szemkivizsgáláson eshet át, ahonnan közvetlen időpontot kaphat a műtétre.

Mindez beutaló nélkül. A szemészeti szakrendelő ugyanis a mikro-szemsebészeti klinikához tartozik. Egyenesen hozzánk jöhet.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Szívesen megválaszoljuk minden kérdését

Időpontot a belépő kivizsgálásra, a műtétre és az ellenőrzésekre telefonon, illetve e-mailben vagy elektronikus bejelentkezés formájában kérhet.