Hozzájárulás az adatkezeléshez

Egyetértek, hogy a Medical Investments Consulting Group, s.r.o. kezelje, feldolgozza és tárolja személyes adataimat. Az adatok megadása önkéntes és következménymentes, kizárólag a Medical Investments Consulting Group, s.r.o. nyilvántartási, illetve vizsgálattervezési céljaira kerülnek feldolgozásra a Személyes adatok védelméről szóló 122/2013 törvény 11. § és 12. §-a értelmében.

Aláírásával hozzájárulását adja személyes adatai gyűjtéséhez és feldolgozásához titulus, utónév, vezetéknév, cím, telefonszám és e-mail címre kiterjedően a Medical Investments Consulting Group, s.r.o. közvetlen marketing (posta, e-mail) céljaira. Az adatok megadása önkéntes és következménymentes, kizárólag a Medical Investments Consulting Group, s.r.o., marketing céljaira kerülnek feldolgozásra a Személyes adatok védelméről szóló 122/2013 törvény 11. § és 12. §-a értelmében és nem lesznek harmadik személynek kiadva.

A hozzájárulás határozatlan időre szól, és az ügyfélnek bármikor jogában áll írásban visszavonni személyes adatai felhasználását a Személyes adatok védelméről szóló 122/2013 törvény 28. § 3/c bekezdése értelmében.

    LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

    Szívesen megválaszoljuk minden kérdését

    Időpontot a belépő kivizsgálásra, a műtétre és az ellenőrzésekre telefonon, illetve e-mailben vagy elektronikus bejelentkezés formájában kérhet.