Orvosaink

Klinikánkon a páciens maga választhatja ki műtőorvosát.

A szemészcsapat élén doc. MUDr. Marián Potocký, PhD., szemsebész áll, aki világszinten működő szemorvostársaságok aktív tagja, és a mikro-szemsebészet terén a leghosszabb tapasztalatokkal rendelkező orvos Szlovákiában. Az elsők között kezdett Szlovákiában ambuláns mikrosebészeti beavatkozásokat végezni.

BŐVEBBEN

Legújabb műtéti technológiák és technikák

Klinikánk a legmodernebb diagnosztikai és műtéti technikával van felszerelve. Sok esetben Szlovákia egész területén egyedüliként rendelkezünk a szükséges műszerekkel, aminek köszönhetően komplex kivizsgálást tudunk nyújtani a páciensnek, így aztán szembetegségére is komplex megoldást tudunk találni.

BŐVEBBEN

Előnyök

A SZEMMŰTÉTRE VALÓ SZÁLLÍTÁS ÉS HAZASZÁLLÍTÁS TELJESEN TÉRÍTÉSMENTESEN!

Nem tudja, hogyan jöjjön el hozzánk? Erre is megtaláltuk a megoldást. A Veni Vidi klinika teljesen ingyenesen elszállítja önt a szemműtétre. Reggel felvesszük önt otthonában, a műtét után pedig hazaszállítjuk.

A belépő kivizsgáláson részletesen tájékoztatjuk önt a szállítással kapcsolatosan. A Veni Vidi klinika recepcióján megbeszéli a felvétel napját, pontos idejét és helyét, a többiről pedig mi gondoskodunk.


TÉRÍTÉSMENTES EBÉDEK

Minden megműtött páciens kap tőlünk egy ebédmenüre szóló utalványt, amit a Veni Vidi klinika közelében található Solo Sole étteremben (Apollo Bussines Center II, Prievozská ulica č. 4/B) válthat be. A páciens bemutatja a Veni Vidi klinika recepcióján kapott, pénzutalványként működő utalványt.

SZEMVIZSGÁLAT BEUTALÓ NÉLKÜL

A mikro-szemsebészeti klinika jóvoltából önnek nem szükséges meglátogatnia körzeti szemorvosát. Pozsonyi specializált rendelőnkben komplex szemkivizsgáláson eshet át, ahonnan közvetlen időpontot kaphat a műtétre.

Mindez beutaló nélkül. A szemészeti szakrendelő ugyanis a mikro-szemsebészeti klinikához tartozik. Egyenesen hozzánk jöhet.

Média

Sivý zákal ničiteľ zdravých očí

A szürkehályog vagy katarakta jelenleg az időseknél leggyakrabban előforduló szembetegségek egyike. A hatvan éven felüliek több, mint fele szenved a szürkehályog enyhébb formájában legalább az egyik szemén. A 75 éven felüliek többsége szenved szürkehályogban legalább az egyik szemén. Sajnos a szürkehályog még mindig a megvakulás egyik leggyakoribb kiváltóoka világszerte. Az Egyesült Államokban évente kb. 1,5 millió ember esik át szürkehályog műtéten. Szlovákiában évente kb. 30 000 műtétnek köszönhetően javul az e betegségben szenvedő személyek látása. Statisztikailag 100 elvégzett műtétből 98 eredményez nagymértékű látásjavulást.

BŐVEBBEN

A látás sokunk számára a legfontosabb érzékünk, ezért kellő gondoskodásban kellene részesítenünk.

BŐVEBBEN

A távollátás, vagy túllátás, szaknyelven hypermetropia azt jelenti, hogy szemünknek nagyobb erőfeszítést kell kifejtenie azért, hogy befókuszálja (élesen láthassa) a közeli tárgyakat.

BŐVEBBEN

    LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

    Szívesen megválaszoljuk minden kérdését

    Időpontot a belépő kivizsgálásra, a műtétre és az ellenőrzésekre telefonon, illetve e-mailben vagy elektronikus bejelentkezés formájában kérhet.