Referenciák

(Slovak) Nataša S., 30. 9. 2019

(Slovak) Nataša S., 30. 9. 2019

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Szlovák nyelvű változata van.

(Slovak) Monika

(Slovak) Monika

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Szlovák nyelvű változata van.

Az apró betűket is el tudom olvasni

Az apró betűket is el tudom olvasni

Az apró betűket is el tudom olvasni

Pár hónappal ezelőtt Potocký doktor úr műtött – trifokális műlencsét ültetett be a szemembe. Ma voltam ellenőrzésen és be kell vallanom, hogy maximálisan meg vagyok elégedve a műtéttel és az eredménnyel. A műtét előtt olvasószemüveg nélkül el voltam veszve – most az apró betűket is elolvasom.
Ez óriási és köszönöm a tökéletesen elvégzett munkát. Mindig jól éreztem itt magam.

Hálás köszönet az új szemeimért

PAVOL PESCHL, SENZUS

CHRISTIAN E. WIESER MBA

CHRISTIAN E. WIESER MBA

Hálás köszönetem az egész csapatnak!

Tisztelt Hlaváčová doktornő, tisztelt Ďurkovič doktor úr, tisztelt Hössl doktor úr!
Szeretnénk mindnyájuknak kifejezni köszönetünket a szakszerűen elvégzett szemműtétekért. Nővéremmel együtt kiválóan érezzük magunkat, és a műtét eredménye fantasztikus. Hálás köszönetünk az egész csapatnak!
Külön köszönjük Ďurkovič-nak és pilótánknak, Ratky úrnak a fantasztikus élményért, hogy ilyen nagyszerű repülőgéppel repülhettünk Pozsonyba és vissza Klagenfurtba. Óriási élmény volt. Köszönöm, hogy kipróbálhattam.
Az összes barátomnak és rokonomnak mesélek a Veni-Vidi-ról és remélem, sok új pácienst szerzünk a klinikának.

Mindenkinek szívélyes üdvözletünket küldjük,

Üdvözlettel
CHRISTIAN E. WIESER MBA

Kudrnáčová

Kudrnáčová

Hálás köszönetem Potocký docens úrnak és az egész csapatnak

Az élettől sok jót, de sok rosszat is kaptam. Ám a legszebb ajándék, gyermekeim születése óta, számomra az, hogy látásom újra éles és tiszta lett. Leírhatatlan és óriási élményt jelent újra szemüveg nélkül látni a világot. Ezt pedig Potocký docens úrnak és mosolygós asszisztenseinek – nővérkéinek köszönhetem. Még sok-sok elégedett pácienst kívánok nekik.

KUDRNÁČOVÁ

Következő referencia

Povedali o nás naši pacienti HU

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Szlovák nyelvű változata van.

BŐVEBBEN

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Szlovák nyelvű változata van.

BŐVEBBEN

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Szlovák nyelvű változata van.

BŐVEBBEN

Som nadmieru spokojný s profesionálnym prístupom personálu kliniky. Obzvlášť som veľmi nadšený z výkonu pána doktora Ďurkoviča. Včera som ani nepomyslel, že budem tak dobre vidieť a dnes už vidím úplne super. Veľká vďaka, pán doktor. Naozaj klobúk dolu. Vrelo všetkým odporúčam.

BŐVEBBEN

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Szlovák nyelvű változata van.

BŐVEBBEN

Remélem, kitartanak. Sok sikert kívánok a betegek gyógyításában!
Emil Bako

BŐVEBBEN

Nagyon nagy köszönet!!! Megfelelő hozzáállás a betegekhez, más pácienseknek is ajánlani fogom.
Egy elégedett páciens

BŐVEBBEN

Nagyon elégedett voltam azzal, ahogy a betegekhez viszonyulnak. Nagyon jó itt a munkaszervezés, részemről teljes az elégedettség, ajánlani fogom az ismerőseimnek.
Ladislav

BŐVEBBEN

Nagyon szépen köszönöm. Doc. Potocký kiváló volt, a személyzet pedig tökéletes. Még egyszer köszönöm.
Paulička

BŐVEBBEN

Thanks for wonderful hands of docent Potocky. The best wishes for all, who works in this clinic.
Egy külföldi elégedett páciens

BŐVEBBEN

Egy hihetetlenül kellemes környezetben voltam, amely a műtéti beavatkozás miatt aggódó és rettegő betegnek nyugalmat és nyugodtságot biztosít. Olyanok, mint egy oázis a környező durva egészségügyi körülmények között. Önnek, doc. Potocký és az egész csapatnak egy nagy köszönettel tartozom.
Mária Makošová

BŐVEBBEN

Szívből köszönöm a csodát, köszönöm a docens úrnak, hogy visszakaptam az életminőségemet. Az egész személyzetnek is hálával tartozom az emberi hozzáállásukért. Sok egészséget és sikert kívánok.
Egy elégedett beteg

BŐVEBBEN

Itt voltunk 😊 és naaagyon elégedettek voltunk.
Paťka és Zuzka

BŐVEBBEN

Gyors, fájdalommentes, szuper, mindenkinek ajánlom, ilyen hozzáállást a páciensekhez még életemben nem tapasztaltam. Kellemesen csalódtam és a látásom akár a sasé. Szemüvegre már nincs szükségem.

BŐVEBBEN

Mintegy másfél hónappal a műtét után, minden ok, elégedett vagyok, köszönöm Hlaváčová doktornőnek. A többieknek is köszönet jár, akik jelen voltak a műtétemen.

BŐVEBBEN

Megműtöttek, és már két éve szemüveg nélkül is szuperül látok. Tökéletesen látok, és szemüveg nélkül olvasok. Köszönet az összes orvosnak. Mindenki szuper, nagyon jól vagyok. A műtétre 71 évesen mentem.

BŐVEBBEN

Magas szakmai színvonalú klinika, mind a személyzet, mind a technikai felszerelés szempontjából. Maximálisan elégedettek voltunk! Nagyon szépen köszönjük.

BŐVEBBEN

2016 áprilisában Dr. Potocký műtött. „Nagy köszönettel” tartozok neki. Nincs szükségem szemüvegre (csak napszemüvegre). Ajánlom, szuper.

BŐVEBBEN

Ennek az úrnak köszönhetően már több mint 10 éve újra látok…

BŐVEBBEN

Köszönöm a kitűnő szemműtétet, doc. MUDr. Marián Potocký, PhD. úr. 2001-ben az első, 2002-ben pedig a másik szememet műtötte.

BŐVEBBEN

Köszönöm, és üdvözlöm Dr. Potockýt, a 80-as években az orvosom volt.

BŐVEBBEN

Több mint tíz éve mindkét szememet megműtötték, kiváló eredménnyel, szemüvegre csak olvasásnál van szükségem +2 mindkét szememre, távolba kitűnően látok. Köszönöm!

BŐVEBBEN

Szép estét, két nappal vagyok a műtétem után és nagyon elégedett vagyok. Potocký docens úr műtött, aki szigorú, de aranykeze van, a nővérkék is nagyon kedvesek. A műtősnővér nagyon kedves, kellemes fellépésű, egyszóval csúcs. Mindenkinek köszönöm. Kohári Mária

BŐVEBBEN

Ezúton szeretném megköszönni MUDr. Potocký docens úrnak mindkét szemem műtéte során tanúsított professzionális hozzáállását. Újra látom azt, amit a műtét előtt nem láttam és a világ újra színes lett. Még egyszer köszönöm és sok-sok elégedett pácienst kívánok.
Munkáját nem csak ismerőseimnek, hanem mindenkinek ajánlom.
Köszönöm.

BŐVEBBEN

Örömmel tölt el, hogy ezúton is köszönetemet fejezhetem ki a klinika valamennyi dolgozójának a segítőkészségéért és emberi hozzáállásáért, a profizmusáért és a szép környezetért is. Külön köszönöm Dr. Hlaváčovának, hogy hozzásegített az életminőségem javításához. Hálás köszönettel B. Seketerlová

BŐVEBBEN

Köszönöm Potocký docens úrnak mindkét szemem professzionális és precíz megműtését, a pácienshez való emberséges, érzékeny és maximálisan illedelmes hozzáállását, mely egészségügyi intézményeinkben oly nagyon hiányzik. Tiszta szívemből köszönöm a nővérkéknek a páciensekhez való rendkívüli hozzáállásukat, kedvesen és készségesen gondoskodtak mindnyájunkról. A klinikán igazán magas professzionális színvonal uralkodik, amiért nagyon hálás vagyok. Óriási dolog, amikor az orvos nagyon ügyes kezei fájdalommentesen visszaadják az embernek ezt a szépséget és ezzel együtt az életörömöt. Kívánok Önnek és az egész csapatnak jó egészséget és sok szerencsét. Tisztelettel

BŐVEBBEN

Jó napot. Kezdődő szürkehályogra műtöttek a klinikán és egyúttal trifokális műlencsét ültettettem be. Őszintén elmondhatom, hogy hálás vagyok, hogy ezt a klinikát választottam. Ezúttal köszönöm Potocký doktor úr precízen elvégzett munkáját és a szaknővérek professzionális hozzáállását. Köszönöm és mindenkinek csak ajánlani tudom.

BŐVEBBEN

Mély köszönetem Önnek, tisztelt MUDr. M. Potocký, PhD. docens úr és az Ön szívélyes csapatának!
Tisztelettel és üdvözlettel
Vladimír Kalvoda

BŐVEBBEN

Jó napot. Berendeltem apukámat szürkehályog műtétre, nagyon elégedettek vagyunk, apukám jól lát, ez a lényeg. Köszönjük

BŐVEBBEN

Talán a legjobb döntés volt Potocký docens úr kezeire bízni magam és ELDOBNI A SZEMÜVEGET! Hálás köszönetem Ďurkovič doktor úrnak, Hlaváčová doktornőnek, illetve a klinika nagyszerű nővéreinek!

BŐVEBBEN

Szívből köszönjük az egész személyzet kedves hozzáállását. Mindenkinek ajánlani fogjuk . Stanoví házaspár

BŐVEBBEN

1-én műtöttek minket a klinikájukon. Szeretnénk szívből megköszönni az egész személyzet kedves törődését. Dr. Bartovic szívélyes és kedves ember. Az ismerőseinknek is ajánlani fogjuk. Szívből köszönjük, a betegeik

BŐVEBBEN

Szeretném kifejezni köszönetemet a szemklinika egész csapatának, a műtősnővérek példás gondoskodásáért és nagyon kedves hozzáállásért, ami a mai világban ritkaságnak számít.

Pőstyéni és nagyszombati páciensek, p. Nováková , Černý, Heregová

BŐVEBBEN

Jó napot. Szívélyes köszönetem MUDr. Potocký docens úrnak a mindkét szemem szakszerű és precíz műtétéért, emberséges és maximálisan illedelmes hozzáállásáért, ami egészségügyi intézményeinkben ma nagyon hiányzik. Hálás köszönetem azért, hogy a világ újra szép, színes lett számomra, és ezzel a színes szépséggel nem bírok betelni. Óriási dolog, hogy az orvos ügyes kezei fájdalommentesen visszaadják ezt a szépséget és vele együtt az életörömöt. Nagyon KÖSZÖNÖM, Potocký docens úr! Továbbá nagyon szépen köszönöm mindazoknak, akik kedvesen, készségesen és szakszerűen gondoskodtak rólunk. Az egész klinika és személyzete magas színvonalon működik. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vegye igénybe a szemklinika egészségügyi szolgáltatásait. Tisztelettel és köszönettel Marianna Štolcová, Pozsony

BŐVEBBEN

Örülök
Újra úgy látok, mint fiatalon! Köszönöm a Veni Vidi egész csapatának, akik megszabadítottak a szürkehályogtól.

BŐVEBBEN

Óriási
Óriási, a doktor úr visszaadta látásomat.

BŐVEBBEN

Hihetetlenül örülök
Hihetetlenül örülök annak, hogy újra látok. A szürkehályog már nem keseríti az életemet.

BŐVEBBEN

Köszönöm Potocký docens úrnak
Köszönöm Potocký docens úrnak, hogy újra látok. Ajánlani fogom a docens urat ismerőseimnek is.

BŐVEBBEN

Nagyon elégedett vagyok
A klinikával, a szemműtéttel, Potocký doktor úr tökéletesen elvégzett munkájával és az egész személyzet kedves hozzáállásával nagyon elégedett voltam. Mindnyájuknak minden jót és kiváló egészséget kívánok.
Köszönöm

BŐVEBBEN

Újra színes a világ

Szívből köszönöm mindnyájuknak a pácienshez való rendkívüli hozzáállásukat. Idős vagyok, 82 éves, de ez a nagyszerű csapat teljesítette azt, amit ígér: „veni, vidi”. Szóval látok, számomra is újra színes a világ.

BŐVEBBEN

Gyönyörűen látok

Köszönöm az egész csapatnak, nagyszerűek voltak, gyönyörűen látok, nem is reméltem.
Köszönöm

BŐVEBBEN

A műtét eredménye szinte hihetetlen
2013 decemberében mudr. Potocký szürkehályogra megműtötte az egyik szememet, 2014 januárjában pedig a másikat. Értékelésem – a docens úr által tökéletesen kivitelezett műtét, tökéletes műtét előtti felkészítés, és színvonalas műtét utáni ellátás.
A bizonyos mértékű stressz és aggodalmak ellenére az előkészítő rendelőbe való belépés után a szakápolók csapatának köszönhetően megnyugodtam, és biztonságérzet lett úrrá rajtam, hogy a legjobb kezekben vagyok, ami a gyakorlatban később be is bizonyosodott.

A műtét eredménye szinte hihetetlen – szemüveg nélkül olvasok és írok, javult a stabilitásérzetem a mindennapokban fizikai és lelki értelemben egyaránt.
Úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy tudtam, hogy a klinika eredményes műtéteiről híres, a valóság minden elvárásomat felülmúlta.
Még egyszer köszönöm ezt a nagyszerű eredményt potocký docens úrnak és csapatának. Maradok tisztelettel munkájuk iránt.

BŐVEBBEN

Az apró betűket is el tudom olvasni

Pár hónappal ezelőtt Potocký doktor úr műtött – trifokális műlencsét ültetett be a szemembe. Ma voltam ellenőrzésen és be kell vallanom, hogy maximálisan meg vagyok elégedve a műtéttel és az eredménnyel.

A műtét előtt olvasószemüveg nélkül el voltam veszve – most az apró betűket is elolvasom.

Ez óriási és köszönöm a tökéletesen elvégzett munkát. Mindig jól éreztem itt magam.

Hálás köszönet az új szemeimért

BŐVEBBEN

Olyan jól látok, mint fiatalon

Tegnap műtötték a szemem, ma levették a kötszert, és olyan jól látok, mint fiatalon. Köszönöm a docens úr és az egész személyzet bátorítását. Üdvözlettel

BŐVEBBEN

Hálás köszönet

Hálás köszönet az egész nagyszerű csapatnak,

BŐVEBBEN

Hálás köszönet

Hálás köszönet az egész csapatnak az ellátásért és emberséges hozzáállásért. Az egész csapatnak sok elégedett pácienst és jó egészséget kívánok és mindenkinek üdvözletemet szívélyes üdvözletemet küldöm.

BŐVEBBEN

Nagyszerű hozzáállás
Üdvözlöm, doktor úr,
nagyon szépen köszönöm a magam és anyukám nevében is, már megműtötték és el van ragadtatva. Nem csak attól, hogy lát, hanem az egész klinika hihetetlenül nagyszerű hozzáállásától is. Gratulálok ahhoz, amit elértek, és minden jót kívánok. Már most mindenkinek a Klinikáról mesélek, és nemsokára írok recenziót az internetre. Még egyszer hálás köszönet.

BŐVEBBEN

Potocký docens úr igazi nagybetűs „Doktor Úr” !!!
Férjem az a fajta ember, aki sikeresen kerüli a fájdalmas és kellemetlen beavatkozásokat. Ám a szemei már olyan állapotban voltak, hogy nem volt más lehetősége, meg kellett magát műttetnie. A Potocký doktor úrral való első találkozástól egészen az utolsó ellenőrzésig maximálisan elégedett volt – úgy a szakértelmével, mint a kommunikációval. Tárgyilagos, szakszerű, asszertív, emberséges, nyugodt, türelmes… biztonság áradt belőle, és érezteti a pácienssel, hogy minden rendben lesz… és úgy is volt / van. Férjem nem hord szemüveget, a műtét és a műtét utáni felépülési folyamat is komplikációmentesen zajlott. Köszönöm, Potocký docens úr. És még elfelejtettem megemlíteni, hogy az árak is kitűnőek. Sőt, férjem bónuszként a klinika mellett található luxus étteremben beváltható ebédjegyeket is kapott!

BŐVEBBEN

Elolvastam a referenciákat itt a hozzászólásokban, több orvost, ismerőst, sőt a VŠZP egészségbiztosítót is felhívtam – mindenki Potocký doktor urat ajánlotta. Így aztán úgy döntöttem, hogy Potocký doktor úr műtsön. Rendes ember, kiváló szakember. Csak ajánlani tudom. Az ár nagyon jó.

BŐVEBBEN

Hálás köszönetem Potocký docens úrnak és az egész csapatnak

Az élettől sok jót, de sok rosszat is kaptam. Ám a legszebb ajándék, gyermekeim születése óta, számomra az, hogy látásom újra éles és tiszta lett. Leírhatatlan és óriási élményt jelent újra szemüveg nélkül látni a világot. Ezt pedig Potocký docens úrnak és mosolygós asszisztenseinek – nővérkéinek köszönhetem. Még sok-sok elégedett pácienst kívánok nekik.

BŐVEBBEN

Nagyon szépen köszönöm Potocký docens úr és csapata türelmét és mindkét szemem szakszerű megműtését. Hihetetlenül boldog vagyok és ami a lényeg  = én LÁTOK, még egyszer nagyon-nagyon köszönöm, megérte! Tisztelettel Vlasta Pikulakova, Bánovce nad Bebravou

BŐVEBBEN

Nagyon szépen köszönöm az egész csapatnak a nagyon kedves hozzáállást és az elvégzett munkát.

Ladislav Čechvala, Štefan Bačík, Vieroslav Jurkovič, Jana Virgovičová, Miloš Kubovič, Alena Hermanová

BŐVEBBEN

2015. november 11-én műtöttek bennünket ezen a klinikán, nagyon kellemes környezetben, nagyon kedves személyzettel. Nagyon szépen köszönjük. Nagyszombati pácienseik.

BŐVEBBEN

Nagyon szépen köszönjük az egész csapatnak a nagyon kedves hozzáállást és tökéletesen elvégzett munkát 🙂

Beáta Vidličková, p. Pulhová

BŐVEBBEN

Nagyon szépen köszönjük a nővérkék nagyszerű hozzáállását és Bartovic doktor úr türelmét és elvégzett munkáját. Köszönik a nagyszombati páciensek.

BŐVEBBEN

Köszönöm az egész csapat szuper hozzáállását és a docens úr tökéletesen elvégzett munkáját.

BŐVEBBEN

Nagyon szépen köszönjük a professzionális hozzáállást és a nővérkék nagyon kedves törődését.

Hrugová Viera, Ďuranová Lýdia, Ďurič Peter, Hrothová Božena, p. Černý

BŐVEBBEN

Nagyon elégedettek voltunk, az összes nővérke és Bartovic doktor úr is nagyon kedves volt. Nagyon türelmes és kiváló szakember. Köszönjük mindenkinek, nagyszombati páciensek.

p. Szollórýová

BŐVEBBEN

Nagyon szépen köszönjük a nővérkék és a doktor úr nagyszerű hozzáállását, és főleg a tökéletesen lebonyolított műtétet. Nagyszombati páciensek.

BŐVEBBEN

Nagyon elégedett voltam a személyzettel.

p. Ondrej Szovcky

BŐVEBBEN

Köszönjük az egész csapat professzionális munkáját, a kellemes környezetet és az emberséges hozzáállást. Még egyszer köszönet Bartovic doktor úrnak.

BŐVEBBEN

Nagyon szépen köszönjük az egész csapat nagyszerű gondoskodását.

Nagyszombati páciensek, p. Božena Hrutková, Jozef Klačo

BŐVEBBEN
 1. november 7-én műtöttek a klinikán, és nagyon boldog és elégedett vagyok. Gyönyörű környezet, tisztaság, kedves személyzet. Nagyon szép hozzáállás. Hálás köszönet.

Kofová

BŐVEBBEN

Köszönöm az egész csapat professzionális és emberséges hozzáállását. Külön köszönöm MUDr. Marián Potocký doktor úrnak.

p. Ján

BŐVEBBEN

Köszönöm az egész csapat nagyszerű hozzáállását, és a kiválóan elvégzett szürkehályog műtétet. Még egyszer köszönöm az egész csapatnak.

p. Švajdlenka, Lozorno

BŐVEBBEN

Köszönetem az egész csapatnak és Bartovic doktor úrnak az emberséges hozzáállásért, figyelmességéért és a pácienshez való hozzáállásáért. Még egyszer köszönöm.

M. Bohunická, Nagyszombat

BŐVEBBEN

Hálás köszönet a szürkehályog műtétért. Már hamarabb meg kellett volna magam műttetnem, fantasztikusan látok, még egyszer köszönet az egész csapatnak.

BŐVEBBEN

Tompalátás-műtéten voltam önöknél, és olyan szemmel hagyhattam el a klinikát, amely 66 év után végre látott. Nagyon köszönöm mindenkinek. Nagyon, nagyon, nagyon

BŐVEBBEN

Tegnap műtötték a szemem, ma levették a kötszert, és olyan jól látok, mint fiatalon. Köszönöm a docens úrnak és az egész személyzetnek.

BŐVEBBEN

A kezelés egész folyamatával meg voltam elégedve.

BŐVEBBEN

Őszinte köszönetemet szeretném kifejezni Doc. MUDr. Potocký-nak  és a nővérkéknek a fantasztikus ellátásért és tökéletesen kivitelezett műtétért.

Prof. Dr. Juraj Tolgyossy, PhD. DrSc.

BŐVEBBEN

Nagyra becsülöm a tökéletes csapatot, a magas szintű szakértelmet és a páciensekhez való nagyszerű hozzáállást. Köszönöm

BŐVEBBEN

Hálás köszönet az egész csapatnak az ellátásért és emberséges hozzáállásért. Az egész csapatnak sok elégedett pácienst kívánok és mindenkinek üdvözletemet küldöm. Tiszta szívből.

Katarína Gulovičová

BŐVEBBEN

Hálás köszönet az egész nagyszerű csapatnak.

Ladislav Koller

BŐVEBBEN

2013 decemberében MUDr. Potocký szürkehályogra megműtötte az egyik szememet, 2014 januárjában pedig a másikat.

Értékelésem – a docens úr által tökéletesen kivitelezett műtét,

BŐVEBBEN

Nagyon elégedett voltam a klinikával, a szemműtéttel, Potocký doktor úr teljesítményével és az egész személyzet kedves hozzáállásával. Mindnyájuknak minden jót és kiváló egészséget kívánok. Köszönöm

BŐVEBBEN

Szívből köszönöm mindnyájuknak a pácienshez való rendkívüli hozzáállásukat. Idős vagyok, 82 éves, de ez a nagyszerű csapat teljesítette azt, amit ígér: „Veni, vidi”. Szóval látok, számomra is újra színes a világ.

BŐVEBBEN

Köszönöm az egész csapatnak, nagyszerűek voltak, gyönyörűen látok, nem is reméltem. Köszönöm.

BŐVEBBEN

VÁRJUK AZ ÖN REFERENCIÁJÁT IS
  [recaptcha]


  Írjon referenciát

   LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

   Szívesen megválaszoljuk minden kérdését

   Időpontot a belépő kivizsgálásra, a műtétre és az ellenőrzésekre telefonon, illetve e-mailben vagy elektronikus bejelentkezés formájában kérhet.